Jacobine Hogendoorn

Na een aantal jaar gewerkt te hebben binnen tweedelijnsinstellingen, is Jacobine sinds 2013 freelance werkzaam voor diverse opdrachtgevers in eerste- en tweedelijnsinstellingen. Sinds januari 2018 is zij betrokken binnen PPP. Zij is geregistreerd in het BIG-register als Gezondheidszorg (GZ)-psycholoog met als specialisatie kind en jeugd. Zij houdt zich binnen de praktijk bezig met diagnostische onderzoeken van kinderen en jongeren.

 

Diagnostisch onderzoek

Een onderzoek van kinderen of jongeren kan worden ingezet, wanneer problemen in het gedrag, in emoties of in het leren vragen oproepen. Een psychologisch onderzoek voor kinderen of jongeren, kan op verschillende manieren worden vormgegeven, afhankelijk van de leeftijd, de problematiek en de onderzoeksvraag. Het diagnostisch onderzoek kan gericht zijn op vragen over leermoeilijkheden, gedrags-, aandacht-  en/ of stemmingsproblemen.

Na een onderzoek krijgt u een uitgebreid verslag van de resultaten van het onderzoek. In het adviesgesprek worden de resultaten van het psychologisch onderzoek besproken en wordt er eventueel een advies gegeven voor behandeling of begeleiding.

Jacobine doet geen dyslexie-onderzoek,  gericht op het verkrijgen van een dyslexie-verklaring. Hiervoor kan zij u naar collega-praktijken verwijzen.

Kosten

Jacobine werkt contractvrij. De kosten voor een onderzoek verschillen, afhankelijk van de te onderzoeken gebieden en/of onderzoeksvraag. Zie bij vergoedingen voor tarieven.  Dit bedrag wordt na afronding van het onderzoekstraject aan u gefactureerd.

Aanmeldingswachttiijd: de wachttijd is 3 weken.

Laatst bijgewerkt op: 25 januari 2019

Lidmaatschappen:

  • Nederlands Instituut Psychologen (NIP)
  • Vereniging EMDR Nederland (VEN)

KvK-nummer: 57222495
AGB-code praktijk: 94-061874
AGB-code zorgverlener: 94-013551

Kwaliteitsstatuut Jacobine Hogendoorn

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.