Petra van Schaik

van schaik psycholoog harmelenSinds 2017 werkt Petra als GZ-psycholoog bij PPP Harmelen. Daarnaast werkt zij sinds 15 jaar bij een tweedelijns landelijke hulpverleningsorganisatie voor jeugdigen en hun gezin. Petra heeft orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en heeft daarna de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Ze voert behandelingen uit op het gebied van CGT en EMDR. Petra werkt met 18 tot ± 30 jarigen en heeft een contract met alle zorgverzekeraars. Daarnaast behandelt Petra ook kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot 18 jaar.

Cliënten wordt aangeboden e-health toepassingen te gebruiken zoals: de VGZ mindfulness app, G-schema’s, Grip op je dip, De happy app, De therapie app. Petra werkt in de behandeling met Therapieland, een vorm van blended en online behandeling. Dit betekent dat de behandeling zowel op de praktijk als vanuit huis in een online (beveiligde) omgeving plaatsvindt. In overleg kiezen we voor een module waarin uitleg gegeven wordt over de klachten die je ervaart. Daarnaast kun je opdrachten maken en informatieve filmpjes bekijken. Tussendoor kun je online contact houden over de vooruitgang.

Lidmaatschappen:

  • Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie (NVGzP)
  • Vereniging EMDR Nederland (VEN), lid

KvK nummer: 68142137

AGB-code praktijk: 94063114

AGB-code zorgverlener: 94102743

 

Kwaliteitsstatuut Petra van Schaik

In het kwaliteitsstatuut kunt u vinden welke informatie uitgewisseld wordt met de verwijzer en hoe behandeleffecten en cliënt ervaringen worden gemeten tijdens en na de behandeling.

 

Keurmerk Basis GGZ – KIBG
Sinds 2018 is Petra van Schaik in het bezit van het Keurmerk Basis GGZ van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ. Dit houdt in dat zij zich extra inspant voor de juiste zorg op het juiste moment.

 

E-health van Petra van Schaik:

volg deze link voor e-health Therapieland»